Reproservice

Verenigingen en studenten

Ook voor studenten en scholieren staat onze deur open, en soms gaat deze dan over sluitingstijd dicht, Maar altijd gezellig! Wij vinden het belangrijk dat aanstormend talent gebruik kan maken van onze apparatuur enerzijds om kennis te maken met de mogelijkheden en anderzijds om een mooi werkstuk in te  leveren in veel gevallen scheelt het vaak net die extra punt die je krijgt voor een verzorgde ingebonden scriptie of poster. Inhoud is belangrijk maar een mooi document overhandigen geeft de ontvanger ook een stuk waardering, je hebt er immers zorg aan besteed!
 

Omdat wij begrijpen dat studenten liever niet hun budget zien verdwijnen in duur printwerk hanteren wij tarieven waar met dat budget rekening wordt gehouden. 

Voor verenigingen evenals kerken en stichtingen die natuurlijk geen winstoogmerk hebben en die vaak sterk afhankelijk zijn van een budget, hanteren wij ook diezelfde tarieven, en in veel gevallen zelfs met een aangepast BTW tarief 6% in plaats van 21%, hier zijn wel voorwaarden verbonden, wilt u daar meer over weten neemt u dan gerust contact met ons op.


Wat kunnen wij concreet voor u betekenen?  
• Presentatie boekjes en posters
• Flyers, kaarten en uitnodigingen
• Clubbladen, lithurgieën en aankondigingen
• En nog veel meer!