Drukwerk

Drukwerk

Als reproservice kunnen we veel maar offset drukwerk besteden we uit. Ieder zijn vaak zeg maar! Aangezien er in de grafische wereld voldoende talent is voor het maken van mooi drukwerk, hebben wij een aantal drukkers geselecteerd, ieder met zijn eigen specialisme, die voor u prachtig drukwerk kunnen verzorgen.

Voorwaarde is wel dat (ook al gaat alles tegenwoordig digitaal) ook de bestanden aan minimale eisen moeten voldoen om problemen te voorkomen, daarom is het van belang dat dit proces begeleid wordt vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie.

Om deze redenen maken wij al jaren gebruik van de diensten van Velrood, Peter Roodhart kan perfect het ontwerp samen met u bepalen maakt een keuze wie het kan drukken en begeleid dit tot en met de realisatie van het eindproduct.

Bent u zelf creatief en heeft u een ontwerp gemaakt dan kunnen wij beoordelen of het drukwerk geschikt is en als het onder Reprowerk valt de nodige aanpassingen uitvoeren teneinde een goed printbestand te maken wat geschikt is voor de productie.


Heeft u vragen over aanleveren? neem dan gerust contact met ons op!


Wat kunnen wij voor u aan drukwerk leveren?  
• Visitekaartjes, enveloppen en briefpapier
• Folders, magazines en brochures
• Flyers en posters in vele formaten
• Notitieblokken, omslagmappen, presentatie mappen
• Familiedrukwerk: kaarten/uitnodigingen


Prijslijst?   Een prijslijst hebben wij niet, er zijn te veel opties, materiaal soorten en afwerkmogelijkheden om u deze voor te schotelen. Bel of mail ons voor een offerte op maat.