Reproservice

Reproservice

Was het vroeger het voornamelijk. “blauwdrukken” wat uitgevoerd werd, is er in de loop der jaren veel veranderd met de komst van de computer, onze werkzaamheden zijn verschoven naar printen en plotten. 

Printen wordt uitgevoerd op machines die het standaard A4 en A3 verwerken, plotten wordt uitgevoerd op grote printers ook wel “plotters”genoemd, deze kunnen grotere formaten verwerken tot wel 150 cm breed en meters lang!


Mede door de grote materiaal keuze rondom het printen en plotten  zijn er ook veel mogelijkheden tot het produceren van divers print en plotwerk wat voorheen was voorbehouden aan  traditionele offset drukkers en lithografen. Om maar wat te noemen; geboorte kaartjes, uitnodigingen, diploma’s, scripties, strooifolders, flyers, posters, kerkbladen, liturgieën, stickers, bouwtekeningen, …. en ga zo maar door.
 

Ondanks dat wij vaak met standaard formaten werken zult u merken dat onze werkwijze niet standaard is wij vinden dat het voornamelijk MENSENWERK is dat zult u ook terug vinden in onze openingstijden en service die wij bieden er wordt soms wel eens gezegd dat onze service “niet van deze tijd is”, dat klopt, het bedrijf bestaat al sinds 1947 en het “open huis” gevoel is nog steeds aanwezig.


Wat kunnen wij concreet voor u betekenen?  
• Printen in klein- en grootformaat (van A6 tot A0)
• Bouwtekeningen in kleur en zwart/wit
• Grootformaat scannen
• Boekjes/bestekken printen en inbinden
• Familiedrukwerk: kaarten/uitnodigingen
• Werkstukken en presentaties printen en afwerken


Prijslijst?   Een prijslijst hebben wij niet, er zijn te veel opties, materiaal soorten en afwerkmogelijkheden om u deze voor te schotelen. Bel of mail ons voor een offerte op maat. Onze prijzen zijn altijd concurerend, dat garanderen wij!